Fra første møde til endelig levering!

1. MØDE

Vi starter helst ud med at byde på en kop kaffe eller et glas vand, mod at få et indblik i hvad dine behov er. Det kan dog også foregå over tlf.

2. PLANLÆGNING

Efter en aftale er indgået, begynder vi at planlægge forløbet og levere en handlingsplan, som helst følges gennem processen.

3. UDFØRSEL

Opgaven udføres jf. handlingsplanen og vi giver løbende opdateringer. Input og evt. ændringer kan også bringes på banen i forløbet.

4. GODKENDELSE

Når opgaven er udført levere vi en demo, eller information i form at billeder, screenshots etc. som du kan gennemse inden opgaven fuldføres.

5. LEVERING

Opgaven leveres jf. det aftalte og vi går hver til sit, medmindre andet aftales. Digisite kan også fungere som fortsættende partner.

Processen er simpel men konkret

Det første møde hos Digisite er naturligvis gratis og vi giver meget gerne kaffen, mod at høre hvad du står overfor af udfordringer og behøver hjælp til. Typisk vil vi kunne give dig et tilbud samme dag. Hvis ikke allerede i løbet af mødet, så efter et par timer, hvis vi skal have regnet det efter vha. vores udviklere. Vi laver typisk ikke opgaver for under 5.000 kroner, men det hænder og du skal således ikke holde dig tilbage fra, at sende os en mail på kontakt@digisite.dk, med en forespørgsel.

Udførsel:

Når en aftale indgås, trækker vi i arbejdstøjet umiddelbart med det samme. Vi kan sende løbende opdateringer af opgaven, hvis dette ønskes, men vi kan også blot udføre opgaven fra 0 til 100, såfremt den er ligetil og forløbet er fuldt ridset op fra start. Vi anbefaler dog en løbende kontakt, hvilket vi også har erfaringer med, at vores kunder er mest tilhængere af.

Levering:

Opgaven leveres når du er tilfreds og ikke et sekund før. Vi har ikke noget imod at yde lidt ekstra for, at det hele er perfekt ifølge vores kunder og ved selv, at man ofte kan komme i tanke om noget i løbet af processen. Du skal derfor ikke holde dig tilbage med at komme med input. Vi tager dog forbehold for drastiske ændringer i opgaven, hvilke i nogen tilfælde kan være anledning til en ændring i selve opgavens indhold og pris.

Pris:

Prisen kan vi typisk give umiddelbart efter det første møde. Vi deler som udgangspunkt prisen for opgaven, op i to halvdele. 1. halvdel ved påbegyndelse og 2. halvdel ved fuldførelse når opgaven er godkendt. Ved større opgaver kan der deles op i mindre bider, med delmål, men vi ser helst at holde det simpelt med 50/50.

Ændringer:

Får man efter opgavens er afsluttet, pludselig nye ideer som man gerne så blive implementeret, skal man endelig ikke holde sig tilbage fra at kontakte os igen. Vi tilbyder typisk bedre priser til loyale kunder og vi glæder os altid til at arbejde med dig igen.

Vi er klar til at hjælpe dig godt i gang!

….og vi giver gerne kaffen, mod et indblik i dine behov.

Kontakt os