Bestil din egen hjemmeside

Køb din hjemmeside én gang og hver herre i eget hus. Ingen månedlige betalinger og ingen bindinger.

Få en professionel webshop

Få en professionel webshop med de funktioner du behøver. Vælg mellem engangs, eller månedlig betaling.

VIL TILBYDER ET BREDT UDVALG AF DIGITALE YDELSER

  • Design
  • Animation
  • Skræddersyet kode
  • Videoer
  • Tekster
  • Logo
  • m.m.

Vi laver designs til både store og små virksomheder og kan lave helt fra simple opgaver med clean designs, til større dataløsninger med integrerede funktioner. Design er en vigtig del af et website og her er vi eksperterne ift. hvad der fungere godt for dine besøgende. Vi arbejder som oftest i WordPress, eller Magento da disse systemer er Open Source = Gratis for dig som bruger. Samtidig er de lette for dig at arbejde i når vi er færdige med vores arbejde.

Et godt design, er så lidt design som muligt.

En ting er at udarbejde et godt design. En anden er at få funktionaliteterne i designet til at fungere i flydende og harmoniske bevægelser. Digisite foreslår altid at holde tingene simple og hvis endelig der skal julemænd henover skærmen, så gør det på den rigtige måde.

Intet der kommer let, er værd at samle på.

Vi kan skræddersy en løsning til dig for at gøre den til din helt egen. Det kan gøres som enten en informationsside, eller en webshop med udvidede muligheder. Det kunne også være en mad bestillingsside, et booking system etc. Ingen opgave er som udgangspunkt for stor, så tag kontakt og lad os høre hvad du har af ønsker og ideer. I vores udvikling kan vi bygge koden, således din løsning bliver præcis som du gerne vil have den. Er opgaven tung, gør vi opmærksom på dette inden vi går i gang, da tungere løsninger koster mere af vores tid og dermed dine penge.

Rom blev ikke bygget på en dag, men det blev bygget.

Videoer og i det hele taget aktivitet på et site, er en meget attraktiv vare, hvis varen er i god kvalitet. Videoer kan også være en stor faktor ift. din organiske placering i Googles søgemaskine. Har du adgang til video materiale om dit arbejde, vil vi altid anbefale at få dette integreret i dit nye site, samt tilbyde dig muligheden for at anvende videoen(erne), til at markedsføre dig i den organiske søgning.

Sådan foregår processen fra møde til levering

Vi ville selv købe

Vores arbejde er har altid flere fællesnævnere. En af disse er, om det vi leverer til dig, er noget vi selv ville købe. Vi leverer kun noget vi kan stå inde for.

 

Forståelse

Når vi skal hjælpe, skal vi først kende til din forretning og strategi. På denne måde, kan vi sammen finde frem til den løsning som giver mening for opgaven.

Den personlige kontakt

Et samarbejde med Digisite, er et samarbejde med nogen som er beredt på, at være din partner for fremtiden. Personlig kontakt er her en vigtig faktor ift. troværdighed.