Magento er det førende Open Source system til webshops. Mulighederne i Magento er uendelige og systemet er sikkert og stabilt. Enhver som ønsker en webshop, vil vi anbefale at arbejde i Magento.

Biopejs – Moderne shop med fokus på optimering

,

På Bio-Pejs.dk har vi bygget en top professionel shop med fokus på optimering. Bio-Pejs.dk leverer biopejse til alle behov og kan endda levere pejse som bygges ind i væggen efter ens egne mål.

Digisite.dk har udviklet shoppen med tilhørende moduler og funktioner til optimering og er fortsat udvikler.

I shoppen er der lagt vægt på at at […]

FynAlarm.dk – Alarmer uden abonnement

Nye i branchen og med blod på tanden
FynAlarm.dk er nye spillere på alarm markedet og det betyder at de tænker mere friskt end de etablerede alarm shops. Hos FynAlarm kan der bestilles alarmer uden abonnement og opsætningen gør de til meget fair priser.

Digisite har stået for hele opsætningen af shoppen inkl. logo udvikling. Digisite hoster […]

Nordic-Calisthenic.dk – Et fitness site for alle

Gratis workout videoer til alle
Nordic Calisthenic er et site hvor alle har adgang til at blive klogere på de rigtige metoder. Her ligger et utal af video materiale, som er 100% gratis at benytte i ubegrænset omfang. Nordic Calisthenis tilbyder også træningsprogrammer, samt kostplanlægning, som kan bestilles direkte på sitet.

Nordic Calisthenic er bygget i Magento, […]

GentStore.dk – Herredetaljer på den fede måde

Herredetaljer til den kræsne mand
Gentstore.dk er en shop med herredetaljer, fremvist på en super cool og enkel måde. Der forhandles slips, manchetknapper og bowties i shoppen. Gentstore.dk er designet i Magento med tilhørende extensions som optimere den på bedste vis overfor sine besøgende. Digisite er webmaster for Gentstore.dk.

Scandinavian-Gardening.dk – Haveredskaber i højeste klasse

Høj kvalitet fremfor kvantitet
Scandinavian Gardening sælger højkvalitets haveredskaber, med grensakse i fokus. Der fokuseres på kvalitet fremfor kvantitet, hvilket sikre at der kun sælges det bedste af det bedste på scandinavian-gardening.dk. Shoppen er udviklet i Magento med tilhørende extensions. Digisite er webmaster på scandinavian-gardening.dk.

Playsome.dk – Online butik for de udfordringslystne

Sexshop i moderne klæder
Playsome.dk er en anderledes sexshop, hvor de mørke farver der normalt er synonym med denne type sites, er fjernet. I stedet er shoppen udarbejdet i lyse farver med moderne moduler som man kender det fra succesfulde webshops. Playsome.dk er udviklet i Magento med tilhørende extensions, der optimere salget. Digisite er webmaster på […]