Erhvervsretorik – Danmarks eneste erhvervsretoriker Mette Højen

Mette Højen er tale rygraden bag dansk erhvervsliv
Erhvervsretorik.dk med Mette Højen i spidsen, taler direktionsgangene op i et højere niveau. Med klienter som Nordea, McDonald’s, Fitness World og Egmont, i porteføljen, så ved man at der er substans i indholdet som Mette Højen bringer med sig.

Digisite har stået for webdesign, samt udarbejdelse af hjemmesiden. Digisite […]

OmniaTarot – Lær dig selv bedre at kende

Kom tættere på at finde ud af, om det er foretager dig i dit liv lige nu, er det rigtige for dig og om de personer du holder af, er nogle du bør holde fast i eller vare forsigtig med.

Digisite har stået for design og udarbejdelse af website, samt udarbejdelse af booking værktøj som er […]

Mallorca2day – Ophold i det hyggelige Cala d’Or

,

Kom indenfor hos Hans og Conni på Mallorca
Mallorca2day.com byder velkommen til en lækker “Hacienda” på Cala d’Or. Her kan der bestilles ophold således man har en fast base på sin ferie på Mallorca.

Digisite har stået for design og udarbejdelse af website, samt design af logo.

Biopejs – Moderne shop med fokus på optimering

,

På Bio-Pejs.dk har vi bygget en top professionel shop med fokus på optimering. Bio-Pejs.dk leverer biopejse til alle behov og kan endda levere pejse som bygges ind i væggen efter ens egne mål.

Digisite.dk har udviklet shoppen med tilhørende moduler og funktioner til optimering og er fortsat udvikler.

I shoppen er der lagt vægt på at at […]

FynAlarm.dk – Alarmer uden abonnement

Nye i branchen og med blod på tanden
FynAlarm.dk er nye spillere på alarm markedet og det betyder at de tænker mere friskt end de etablerede alarm shops. Hos FynAlarm kan der bestilles alarmer uden abonnement og opsætningen gør de til meget fair priser.

Digisite har stået for hele opsætningen af shoppen inkl. logo udvikling. Digisite hoster […]

DMU-flyt.dk – Et flyttefirma i rivende udvikling

Top professionelt og med fuld fart
DMU-flyt.dk er et flyttefirma med knald på. Virksomheden er i rivende udvikling og må løbende opjustere for at kunne følge med kundestrømmen. Sitet er udarbejdet i WordPress med tilhørende moduler, der gør den optimal som informations og kontaktside, for kunder.

Nordic-Calisthenic.dk – Et fitness site for alle

Gratis workout videoer til alle
Nordic Calisthenic er et site hvor alle har adgang til at blive klogere på de rigtige metoder. Her ligger et utal af video materiale, som er 100% gratis at benytte i ubegrænset omfang. Nordic Calisthenis tilbyder også træningsprogrammer, samt kostplanlægning, som kan bestilles direkte på sitet.

Nordic Calisthenic er bygget i Magento, […]

Verdens bedste screen capture program

Vælg, rediger, gem
Med Techsmith’s to vidunder børn, Snagit og Camtasia, er det gjort så let som det kan gøres, at tage et billede, eller optage en video af skærmen. Siden er bygget i WordPress, med tilpassede moduler.

Laaneguider.dk – Sammenligning af danske lån

Spar penge på dit næste lån
Laaneguider.dk sammenligner danske kviklån og opstiller dem i en overskuelig oversigt, der gør det muligt for kunden at finde det lån der passer bedst. Laaneguider.dk er udviklet i WordPress med tilhørende plugins. Digisite er webmaster på laaneguider.dk

GentStore.dk – Herredetaljer på den fede måde

Herredetaljer til den kræsne mand
Gentstore.dk er en shop med herredetaljer, fremvist på en super cool og enkel måde. Der forhandles slips, manchetknapper og bowties i shoppen. Gentstore.dk er designet i Magento med tilhørende extensions som optimere den på bedste vis overfor sine besøgende. Digisite er webmaster for Gentstore.dk.