Det grafiske design af et site er der hvor det for alvor er sjovt at udvikle. Det er her man har mulighed for at vise sit produkt på den absolutte bedste metode, alt efter ens marked. Det er også her man kan tage afstand til sine konkurrenter med en specifik og individuel opbygning.

Biopejs – Moderne shop med fokus på optimering

,

På Bio-Pejs.dk har vi bygget en top professionel shop med fokus på optimering. Bio-Pejs.dk leverer biopejse til alle behov og kan endda levere pejse som bygges ind i væggen efter ens egne mål.

Digisite.dk har udviklet shoppen med tilhørende moduler og funktioner til optimering og er fortsat udvikler.

I shoppen er der lagt vægt på at at […]

FynAlarm.dk – Alarmer uden abonnement

Nye i branchen og med blod på tanden
FynAlarm.dk er nye spillere på alarm markedet og det betyder at de tænker mere friskt end de etablerede alarm shops. Hos FynAlarm kan der bestilles alarmer uden abonnement og opsætningen gør de til meget fair priser.

Digisite har stået for hele opsætningen af shoppen inkl. logo udvikling. Digisite hoster […]

DMU-flyt.dk – Et flyttefirma i rivende udvikling

Top professionelt og med fuld fart
DMU-flyt.dk er et flyttefirma med knald på. Virksomheden er i rivende udvikling og må løbende opjustere for at kunne følge med kundestrømmen. Sitet er udarbejdet i WordPress med tilhørende moduler, der gør den optimal som informations og kontaktside, for kunder.

Nordic-Calisthenic.dk – Et fitness site for alle

Gratis workout videoer til alle
Nordic Calisthenic er et site hvor alle har adgang til at blive klogere på de rigtige metoder. Her ligger et utal af video materiale, som er 100% gratis at benytte i ubegrænset omfang. Nordic Calisthenis tilbyder også træningsprogrammer, samt kostplanlægning, som kan bestilles direkte på sitet.

Nordic Calisthenic er bygget i Magento, […]

Verdens bedste screen capture program

Vælg, rediger, gem
Med Techsmith’s to vidunder børn, Snagit og Camtasia, er det gjort så let som det kan gøres, at tage et billede, eller optage en video af skærmen. Siden er bygget i WordPress, med tilpassede moduler.

Laaneguider.dk – Sammenligning af danske lån

Spar penge på dit næste lån
Laaneguider.dk sammenligner danske kviklån og opstiller dem i en overskuelig oversigt, der gør det muligt for kunden at finde det lån der passer bedst. Laaneguider.dk er udviklet i WordPress med tilhørende plugins. Digisite er webmaster på laaneguider.dk

GentStore.dk – Herredetaljer på den fede måde

Herredetaljer til den kræsne mand
Gentstore.dk er en shop med herredetaljer, fremvist på en super cool og enkel måde. Der forhandles slips, manchetknapper og bowties i shoppen. Gentstore.dk er designet i Magento med tilhørende extensions som optimere den på bedste vis overfor sine besøgende. Digisite er webmaster for Gentstore.dk.

Scandinavian-Gardening.dk – Haveredskaber i højeste klasse

Høj kvalitet fremfor kvantitet
Scandinavian Gardening sælger højkvalitets haveredskaber, med grensakse i fokus. Der fokuseres på kvalitet fremfor kvantitet, hvilket sikre at der kun sælges det bedste af det bedste på scandinavian-gardening.dk. Shoppen er udviklet i Magento med tilhørende extensions. Digisite er webmaster på scandinavian-gardening.dk.

Playsome.dk – Online butik for de udfordringslystne

Sexshop i moderne klæder
Playsome.dk er en anderledes sexshop, hvor de mørke farver der normalt er synonym med denne type sites, er fjernet. I stedet er shoppen udarbejdet i lyse farver med moderne moduler som man kender det fra succesfulde webshops. Playsome.dk er udviklet i Magento med tilhørende extensions, der optimere salget. Digisite er webmaster på […]

1classnails.dk – En verdenskendt neglesalon

De kendtes neglesalon (inkl. Lady Gaga)
1 Class Nails, er en verdenskendt neglesalon, med Anamarija Saric i spidsen. Anamarija Saric er flere gange Danmarksmester, har vundet et hav af internationale trofæer, samt er den pt. 6. bedste negleteknikker i verden. Anamarija Saric har lavet negle på Lady Gaga, Sara Bro, Cisilia mv.

1classnails.dk er hosted af Digisite […]