WordPress er det letteste system at komme længst i. WordPress er Open Source, hvilket betyder at det er kvit og frit at anvende selve systemet. til gengæld er mulighederne stort set uendelige. Det er også muligt at lave en webshop i WordPress.

DMU-flyt.dk – Et flyttefirma i rivende udvikling

Top professionelt og med fuld fart
DMU-flyt.dk er et flyttefirma med knald på. Virksomheden er i rivende udvikling og må løbende opjustere for at kunne følge med kundestrømmen. Sitet er udarbejdet i WordPress med tilhørende moduler, der gør den optimal som informations og kontaktside, for kunder.

Verdens bedste screen capture program

Vælg, rediger, gem
Med Techsmith’s to vidunder børn, Snagit og Camtasia, er det gjort så let som det kan gøres, at tage et billede, eller optage en video af skærmen. Siden er bygget i WordPress, med tilpassede moduler.

Laaneguider.dk – Sammenligning af danske lån

Spar penge på dit næste lån
Laaneguider.dk sammenligner danske kviklån og opstiller dem i en overskuelig oversigt, der gør det muligt for kunden at finde det lån der passer bedst. Laaneguider.dk er udviklet i WordPress med tilhørende plugins. Digisite er webmaster på laaneguider.dk

1classnails.dk – En verdenskendt neglesalon

De kendtes neglesalon (inkl. Lady Gaga)
1 Class Nails, er en verdenskendt neglesalon, med Anamarija Saric i spidsen. Anamarija Saric er flere gange Danmarksmester, har vundet et hav af internationale trofæer, samt er den pt. 6. bedste negleteknikker i verden. Anamarija Saric har blandt andre lavet negle på Lady Gaga, Linse, Sara Bro, Cisilia mv.

1classnails.dk er […]